Contact
showroom gesloten

Nieuws

Terug

werken afrit lokeren

    
 

Mobiliteitsnieuws

 
 
 
 

Op- en afrit E17 Lokeren vanaf 13 juni gesloten

 
 

Tot midden juli omrijden langs complex Beervelde


Beste ondernemer,


Op dinsdag 13 juni start het Agentschap Wegen en Verkeer met een nieuwe fase aan de werken voor de heraanleg van de Zelebaan (N47) in Lokeren. Verkeer op de N47 beschikt over één rijstrook in elke richting. De op- en afrit van de E17 richting Gent gaan tot midden juli dicht en het verkeer vanuit Antwerpen met bestemming Lokeren rijdt om via het complex Beervelde.

Verkeerssituatie vanaf 13 juni tot half juli
Tijdens deze fase zijn de afrit Lokeren van de E17 richting Gent en de oprit vanuit Zele naar de E17 richting Gent afgesloten. Het verkeer rijdt verder op de E17 tot het op- en afrittencomplex in Beervelde. Daar kan u keren richting Lokeren en de afrit Zele/Lokeren nemen. Het verkeer naar Gent keert op de N47 aan de Vierschaarstraat en kan zo de oprit richting Gent nemen. Vanaf 19 juni wordt de Oeverstraat afgesloten ter hoogte van de N47. Het kruispunt van de N47 met de Dijkstraat gaat vanaf 19 juni terug open.

Oprit E17 richting Gent definitief dicht op 10 juli
De oprit vanaf Lokeren richting Gent gaat definitief dicht vanaf 10 juli. Tot begin november 2017 moet het verkeer richting Gent, komende van Lokeren, keren aan de rotonde van de Lokersebaan. Tussen 10 en 14 juli geldt echter een afwijkende situatie.

Bijkomende onderhoudswerken E17 van 10 juli tot 14 juli
Van 10 tot 14 juli voert AWV ook onderhoudswerken uit op de E17 in de omgeving van de gesloten afrit. Verkeer op de E17 richting Gent rijdt gedurende vier dagen op twee rijstroken in plaats van drie. De invoegstrook van de oprit E17 wordt verlengd. Het verkeer van de N47 naar Gent kan de oprit richting Antwerpen nemen en keren in Waasmunster. Het verkeer van de E17 naar Lokeren/Zele kan keren in Beervelde en de afrit Zele of Lokeren nemen van de E17 richting Antwerpen.

Afrit Zele afgesloten vanaf 7 augustus
De volgende fase van de werken start op 7 augustus. Vanaf dan is de afrit Zele vanuit Gent afgesloten voor de bouw van de nieuwe fietstunnel. Dit tot eind november 2017. Dat is meteen het einde van de werken

Meer info en omleidingskaarten vindt u hier.

 
 

Wil u beter geïnformeerd worden ?
Heeft uw organisatie een mobiliteitsverantwoordelijke? Of moet bijkomend een directielid worden geïnformeerd? Geef hun gegevens via deze link door. Zo kunnen we uw onderneming op de meest efficiënte manier voorzien van mobiliteitsinformatie in en rond de haven.
Zit u met vragen over mobiliteit van uw werknemers of vindt u niet meteen uw weg in het mobiliteitslandschap? Contacteer mobiliteits- en bereikbaarheidsmanager Steven.Roeland@voka.be - 03 232 22 19

  

Blijft u graag op de hoogte?