Contact
showroom gesloten

Nieuws

Terug

Voorjaarsactie - Mega kortingen

KOOP BIJ ONS EN GENIET VAN DE KORTINGEN DIE ENKEL EEN EXCLUSIEF BÜRSTNER DEALER U KAN BIEDEN !

Bekijk onze promoties op onze website en vertrek deze maand nog op vakantie met een nieuw voertuig.  Onze stockmodellen werden extra afgeprijsd ter gelegenheid  van deze actiemaand en zijn direct leverbaar. Verder krijgt u op onze stockmodellen motorhomes een gratis zonnepaneel (t.w.v. 1100 euro) geleverd en op onze stockmodellen caravans 2017 een gratis mover plaatsing inclusief.

Heeft u reeds een caravan en overweegt u nog een mover te plaatsen?  Indien u voor maart 2018 een mover laat plaatsen kan dat bij ons aan een promoprijs van 1700 euro*. Maak snel uw afspraak en u bespaart €190,00.

* Prijs is plaatsing, btw, Mover powet set basic en Truma Chassisset  inbegrepen. Tevens heeft u recht op 2 jaar onderdelengarantie met uitzondering van de batterij

Verhuur 2018

Ook in 2018 kan u bij ons terecht voor het huren van mobilhomes. Elk seizoen kopen wij nieuwe voertuigen aan voor onze verhuurafdeling zodat u kan genieten van de perfecte vakantie in een splinternieuwe mobilhome. In 2018 vindt u de Ixeo Time IT734 Edition 30 en Ixeo Time IT726 Edition 30 in ons gamma. Meer info over onze verhuurdienst vindt u op onze website onder het tabblad ‘Verhuur’.

Onderhoud

Wilt u graag de lange wachttijden van de zomermaanden vermijden? Kom dan nu langs voor het onderhoud van uw mobilhome of caravan en bespaar uzelf tijd en zorgen.  Op die manier kan u tijdig en zorgeloos op vakantie vertrekken met een voertuig in perfecte staat.

Nieuwe lentemodellen

Eind januari 2018 werd Campingshow Vervaet als exclusieve dealer uitgenodigd bij Bürstner voor de voorstelling van de nieuwe lentemodellen. Meer informatie volgt binnenkort op onze facebookpagina , website en de nieuwbrief van Maart 2018.

Blijft u graag op de hoogte?