WisselstukkenSchadebestekAfspraak
showroom open

Nieuws

Terug

Toe te passen maatregelen na heropening 12 mei

Heropening 12 mei !

Oef ! Alle winkels mogen terug open, dus ook wij zullen jullie weer kunnen ontvangen in onze showroom beneden en onze accessoirewinkel op het eerste verdiep. Ook herstellingen kunnen opnieuw uitgevoerd worden.

Om veilig te kunnen heropstarten hebben we echter enkele door de overheid verplichte maatregelen moeten nemen. Deze vragen in het begin een aanpassing van ons allemaal en zijn msschien niet altijd aangenaam, maar onthoudt vooral dat deze maatregelen in ieders belang zijn en voor iedereen (klanten + medewerkers Campingshow Vervaet) zijn of haar gezondheid.

De nieuwe maatregelen vindt U onderaan deze mail terug.

Indien U nadenkt over de aankoop van een motorhome of caravan kunt U :

Vanaf 12 mei terecht in onze showroom om alle voertuigen te bekijken en advies te vragen aan een medewerker. Voor jullie veiligheid en deze van onze medewerkers verkiezen wij echter om op afspraak te werkenBij het binnenkomen kunnen de handen ontsmet worden en ligt er een mondmasker en handschoenen klaar. Bij het onthaal wordt U dan verder geholpen. 

Huren van een motorhome kan ook : 

Vraag gerust naar onze interessante voorwaarden.

Wat betreft herstellingen en/of installaties van accessoires aan/op je voertuig :

 De periode na de quarantaine wordt voor ons en gans onze sector een heel drukke periode met nieuwe voertuigen die klaar moeten zijn voor levering. Onze verhuur en ook herstellingen of installaties van bijna twee maand ver moeten zo efficiënt mogelijk afgewerkt worden.

Ons team zal tot het uiterste gaan om al het werk op tijd rond te krijgen tijdens dit piek moment. In deze drukke periode zulle we keuzes moeten maken en PRIORITAIRE herstellingen VOOR laten gaan op niet dringende problemen, zodat IEDEREEN zorgeloos op reis kan vertrekken.

We rekenen hier graag op uw begripsolidariteit met andere kampeerliefhebbers EN geduld zodat we deze drukke periode samen goed kunnen doorkomen.

Bel, of nog liever, mail ons voor een afspraak op natasja@campingshowvervaet.be. De uit te voeren werken worden ingepland en eventueel samen besproken en bevestigd per mail.

Gelieve er nota van te nemen dat we bij herstellingen/installaties vragen :

- Om bij het binnenbrengen sleutelhangers te verwijderen en de sleutels te desinfecteren met de hier voorziene desinfecteringsmaterialen.

- Om de afgedrukte bevestigingsmail van de werken mee te brengen. Bijkomende niet geplande werken kunnen niet uitgevoerd worden !

- Om de veiligheid van iedereen te garanderen plannen wij voor alle werken een weekafspraak in en vragen we het voertuig binnen te brengen op een vrijdag of zaterdag telkens voor 12 uur, of op een dinsdag gedurende de dag met uitzondering van de middagpauze. Wij mogen pas aan een voertuig werken nadat het minimum 48 uur heeft stil gestaan.

- Het voertuig zelf achteraan op het terrein achter het gebouw op de daartoe voorziene plaatsen te parkeren.

Voor aanvang van de werken en na afwerking wordt het voertuig door ons ontsmet.

Afspraak voor een waterdichtheidstest van uw voertuig :

Op een waterdichtheidstest van uw voertuig,zonder bijkomende werken, kan indien gewenst, gewacht worden. Maak U niet ongerust over het feit dat de termijn voor de vochtmeting tijdens de quarantaine werd overschreden. Bürstner heeft beslist om deze met 2 maanden te verlengen. Hou er aub rekening mee dat er slechts plaats voor 2 personen zal voorzien worden in onze wachtruimte.

Accessoirewinkel :

Tevens willen we van de gelegenheid even gebruik maken om jullie te melden dat het gamma accessoires in onze accessoirewinkel op het eerste verdiep stevig werd uitgebreid. Neem gerust een kijkje met inachtname van de maatregelen. Als bezitter van een voertuig van Campingshow Vervaet kunt U een korting genieten van 10 % op de aankoop van accessoires uit onze winkel boven en dit tijdens de maanden mei/juni/juli ! (uitgezonderd promoprijzen of solden)

Aflevering nieuwe voertuigen :

U zal voor de afleverdatum een link naar een instructievideo ontvangen die U indien gewenst meermaals kunt bekijken. Heeft U bij afhaling nog vragen ? Stel die dan gerust aan onze medewerker maar hou rekening met de social distancing. Hij zal U met plezier antwoorden op al uw vragen.

Samenvatting nieuwe richtlijnen :

- Gelieve steeds een afspraak te maken. U ontvangt een bevestiging per mail.

- Gelieve de regels ivm social distancing te respecteren. Een veilige afstand is 1m50.

- Gelieve bij het binnen komen de handen te ontsmetten en gebruik te maken van mondmasker en handschoenen.

Laat ons samen hopen dat deze maatregelen tijdelijk zijn en zullen bijdragen tot een snelle terugkeer naar een normale toestand !

Met vriendelijke groeten.

Campingshow Vervaet

 

 

Blijft u graag op de hoogte?