WisselstukkenSchadebestekAfspraak
showroom open

Nieuws

Terug

Update Post Covid-19

Beste klanten,

Stilletjes aan beginnen we te dromen van en te hopen op de heropening van de zaak na het COVID-19 virus. Onder voorbehoud van een wijziging in de beslissing van de veiligheidsraad zal dit op 11 mei 2020 zijn.

Bij deze willen we U als klant op de hoogte brengen van wat we achter de schermen aan het voorbereiden zijn met  het oog op een vlotte heropening.

Zo zijn we o.a bezig de gebruiksaanwijzing zo veel mogelijk op 1 film te plaatsen zodat u in alle rust kan bekijken en herbekijken hoe de apparaten in uw voertuig functioneren.

Wat gebeurt er met de waterdichtheidsgarantie?

 Aangezien dit jaarlijks nazicht momenteel niet uitgevoerd kan worden, verlengt Bürstner deze volgens de maanden lockdown.

Wat met herstellingen ?

De periode na de quarantaine wordt voor ons en gans onze sector een heel drukke periode met nieuwe voertuigen die klaar moeten zijn voor levering. Onze verhuur en ook herstellingen of installaties van bijna twee maand ver moeten zo efficiënt mogelijk afgewerkt worden.

Ons team zal tot het uiterste gaan om al het werk op tijd rond te krijgen tijdens dit piek moment. In deze drukke periode zulle we keuzes moeten maken en PRIORITAIRE herstellingen VOOR laten gaan op niet dringende problemen, zodat IEDEREEN zorgeloos op reis kan vertrekken.

We rekenen hier graag op uw begrip, solidariteit met andere kampeerliefhebbers EN geduld zodat we deze drukke periode samen goed kunnen doorkomen.

Volgende week volgt er een update via nieuwsbrief en sociale media met de richtlijnen i.v.m. social distancing en de werking binnen ons bedrijf om iedereen zo vlot mogelijk verder te helpen.

Met vriendelijke groeten.

Stany Vervaet

Stay home (for now), Stay Safe!!

Steeds bereikbaar via telefoon 093481019 of via mail info@campingshowvervaet.be

 

 

Blijft u graag op de hoogte?