WisselstukkenSchadebestekAfspraak
showroom open

Nieuws

Terug

OPENDEURDAGEN 19/10/2018 tot en met 27/10/2018

Voor het tweede opeenvolgende jaar werd Bürstner bekroond tijdens de Mobicar beurs van Brussel die zonet afliep. De Ixeo T 690 G en de Premio Life 490 TK wonnen immers de prijs ‘Motorhome van het jaar’ en ‘Caravan van het jaar’.

Kehl – Bürstner start het seizoen sterk met meer dan veelbelovende resultaten op verschillende internationale beurzen en producten die een sterke indruk nalaten bij het grote publiek en de vakpers. Een bewijs daarvan werd nog maar eens geleverd tijdens de recente Mobicar beurs van Brussel waarbij twee Bürstner voertuigen in de prijzen vielen tijdens de verkiezing van ‘Motorhome van het jaar’ en ‘Caravan van het jaar’.

Hoewel de wedstrijdmodellen geselecteerd werden door een jury van vakjournalisten, zijn het de bezoekers van de beurs die er met hun stem voor zorgden dat Bürstner op het hoogste schavotje eindigde in twee categorieën.

In de categorie ‘geprofileerde motorhomes van meer dan € 60.000’ viel de nieuwe Ixeo T 690 G in de prijzen. De Ixeo T vervolledigt het aanbod geprofileerde motorhomes van Bürstner en onderscheidt zich van de rest met zijn mooie frontdesign, de weelderige binnenkant met twee meubellijnen naar keuze en zijn erg complete uitrusting. De T 690 G versie biedt het comfort van twee eenpersoonsbedden met opbergruimte toegankelijk langs beide kanten, een functionele keuken en een comfortabele bank in L-vorm.

Net zoals de rest van het Ixeo gamma heeft deze motorhome een houtloze constructie en XPS isolatie.  De gelijkliggende vensters, de standaard opstapjes en het 3e stoplicht geïntegreerd in het logo van Bürstner geven deze motorhome stuk voor stuk een sportieve look.

De andere winner in de categorie ‘Caravan van minder dan € 20.000’ is de Premio Life 490 TK. Deze compacte indeling met een totale breedte van 2,10 m mag trots zijn op zijn lichtgewicht van slechts 960 kg: goed nieuws dus voor de eigenaars van een kleine trekker! De vele opbergruimten, de grote eetplaats met banken tegenover elkaar en de talrijke slaapplaatsen (tot 7 plaatsen door te kiezen voor de optie met stapelbedden en een 3e bed!) maken dit model ideaal voor gezinnen die willen genieten van zoveel mogelijk comfort aan boord tegen een aanvaardbare prijs.

Met deze twee prijzen bevestigt Bürstner de goede start van het seizoen op de Europese markt en blijft ze haar positie behouden aan de top van de Belgische markt, waar ze nu al vele jaren een gevestigde waarde is.

Blijft u graag op de hoogte?

Inschrijven