WisselstukkenSchadebestekAfspraak
showroom open

Nieuws

Terug

Campingshow Vervaet verhuist!

Campingshow Vervaet verhuist naar een nieuwe locatie in samenwerking met Vanomobil. Na jarenlang onze passie, missie en expertise te delen, bundelen we nu onze krachten.

 

Dit jaar staat Campingshow Vervaet voor misschien wel het grootste avontuur in ons 50-jarig bestaan: we verhuizen! Trots kunnen we aankondigen dat onze nieuwe showroom zich op een toplocatie langs de Zelebaan in Lokeren bevindt. De bouwvergunning werd goedgekeurd, maar het is nog even wachten op de archeologische controle opgravingen alvorens we kunnen starten aan de nieuwbouw. “We kunnen niet wachten om onze klanten in de loop van 2024 in onze nieuwe showroom te ontvangen!” vertelt Natasja enthousiast.

Behalve de nieuwe locatie, verandert er in de praktijk niets voor onze klanten. Ons team zal blijven dezelfde topservice leveren. We bouwen verder op onze stevige fundamenten: 50 jaar ervaring en zeer goeie reputatie wat naverkoop betreft! Dankzij de samenwerking met Ignace Coudron en Veronique Vanhoo, zaakvoerders van Vanomobil, kunnen we de toekomst van ons bedrijf voor onze klanten en ons team verzekeren en de periode tussen ons vertrek uit ons huidig pand en de intrek in het nieuwe pand overbruggen. “Klanten hoeven dus helemaal niet ongerust te zijn,” belooft Stany Vervaet, “alle motorhomes in bestelling zullen geleverd worden en nog jarenlang op onze service kunnen rekenen!”

Ook de toekomst van onze caravanklanten willen we verzekeren. We zijn hen enorm dankbaar voor de jarenlange trouw en zijn al vergevorderd in de zoektocht naar een partner aan wie we onze klanten met een gerust hart kunnen toevertrouwen.

Vanomobil deelt al jaren onze passie, missie en expertise. De passie voor kamperen, de missie naar ultieme klantentevredenheid en de expertise met het Duitse motorhome- en caravanmerk Bürstner. Bovendien zetten beide familiebedrijven in op persoonlijk contact met hun klanten en hechten veel belang aan een optimale dienstverlening. “Onze klanten zijn onze prioriteit. Geen nummer, maar deel van de familie. Deze mentaliteit heerst ook bij Vanomobil en we zijn dus opgelucht dat we deze manier van werken zullen kunnen verder zetten.” Met de ondersteuning van Vanomobil en een spiksplinternieuwe showroom in Lokeren hopen we onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

We kijken dus met veel enthousiasme uit naar de toekomst en houden jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Intussen blijven jullie van harte welkom in onze showroom op de Gentse Steenweg te Lokeren.

Blijft u graag op de hoogte?

Inschrijven