WisselstukkenSchadebestekAfspraak
showroom open

Nieuws

Terug

Nieuwe showroom

Binnenkort vind je op de Zelebaan te Lokeren een gloednieuwe state-of-the-Art Camper showroom terug die CampingShow Vervaet in samenwerking met Vanomobil zal uitbaten. Dit nieuwe verkooppunt kadert in de visie om de klanten op de as Gent en Antwerpen en de regio’s Waasland, Meetjesland en de Denderstreek beter te kunnen bedienen. We zijn ervan overtuigd dat onze manier van reizen nog maar aan de start van zijn ontwikkeling is en er nog heel wat werk aan de winkel is in eender welke gebruiksformule. De oppervlakte van 15000m² zal ruimte bieden voor een ruime showroom, moderne werkplaats en gezellige accessoire shop. Alles in dit nieuwe verkooppunt staat in het teken van de mensen die er werken en op bezoek komen: onze medewerkers en onze klanten.

Rond deze 6 concepten wordt de nieuwe showroom opgebouwd:

Efficiënte lay-out : de nieuwbouw werd van binnen naar buiten ontworpen. Niet de buitenlook primeert, maar wel de efficiënte en medewerkersvriendelijke lay-out! Prioritair zijn korte looplijnen, goeie communicatie en een open omgeving die het teamgevoel bevordert.

Moderne werkplaats : om de toptechniekers aan te trekken die we in ons beroep nodig hebben, halen we alles uit de kast om één van de mooiste en aangenaamste werkplaatsen van het land te ontwerpen. Ruim, net en vooral luchtig en met veel licht! Iedere technieker beschikt over zijn eigen ruime werkplaats en werkbank.

Lichtrijke showroom met houten accenten : voor onze klanten hebben we een rustige winkelomgeving gecreëerd, waarin we je op jouw tempo begeleiden in de zoektocht van jouw ideale camper! We willen geen motorhome, maar vakantie verkopen en deze filosofie maakt echt wel het verschil in de sfeer die je bij ons zult terugvinden.

Aangename wachtruimte : kom je met je camper op service en moet je even wachten, dan hebben we voor jou de ideale wachtplek. Rustig, maar toch dicht bij de actie, comfortabele zetels en een ruime tafel en uiteraard ook de best mogelijke wifi zodat je ook vlot en efficiënt kunt werken.

Ingekaderde motorhomes : in Vanomobil Deerlijk staan een resem campers op een podium langs de autosnelweg om zo ons respect te tonen voor deze mooie toestellen! In Lokeren leende de locatie zich niet voor podia, maar boven de inkom zullen we een aantal campers kunnen inkaderen in een grote lijst!

Energie-neutraal : ons nieuw verkooppunt verlangt zo weinig mogelijk impact te hebben op onze planeet! Alle energie wordt zelf opgewekt via een indrukwekkende zonnepaneleninstallatie op het dak! We hebben maar liefst 80 000 L regenwater reservoirs geplaats met de bedoeling op korte termijn dit regenwater te kunnen filteren tot drinkwater. Finaal zijn we zo efficiënt mogelijk met de beperkte ruimte omgesprongen door een grote dakparking te voorzien op het gebouw met plaats voor wel 30 campers.

Welkom vanaf voorjaar 2024

Intussen is de bouw is in volle gang en we hopen in het voorjaar 2024 de deuren te kunnen openen voor het publiek. Natasja Vervaet zal zich met heel haar motorhome hart ontfermen over onze nieuwe afdeling die de nieuwe thuis wordt voor de trouwe Vervaet klanten en de Vanomobil community uit het Waasland, het Meetjesland en de Denderstreek.

Zoek jij een nieuwe uitdaging in regio Lokeren?

Heb jij gouden handen of ben je net een administratieve duizendpoot? Spreken motorhomes en de wereld van kamperen jou aan? Bekijk dan zeker even onze vacatures op www.vanomobil.be/work of stuur je sollicitatie naar work@vanomobil.be

Blijft u graag op de hoogte?

Inschrijven